Jakten på ny resväska

Alltså som vi letat efter en riktigt bra resväska. Och den här historien tar sin början redan 2014, då vår gamla favoritresväska kastade in handduken efter många år av trogen tjänst. Efter det har ett par resväskor försökt fylla platsen och försökt leva upp till våra krav, men alla misslyckas. Väskorna har på ett eller annat sätt gått sönder eller bara varit rent ut sagt dåliga i sin funktion. Men nu tack vare resväskor.se har vi förhoppningsvis hittat en värdig ersättare. Efter ett par knapptryckningar och en snabb leverans så stod den här hemma en dag senare. Jag ivrigare än 10 små barn inför julafton. Så mycket att klämma och känna och inspektera. Och förtjusningen är stor, hoppet likaså, och ressuget nu enormt! Så uppföljning kommer i januari (eller någon månad därefter), när väskan gjort sin första tur.

10 kommentarer :

Emma, Sol som sol? sa...

Snygg! Och jag gillar verkligen er lilla bildserie.

Hoppas den funkar bra för er. Det är verkligen mycket som ska stämma överens när man letar väska.

Mattias sa...

Snygg väska och som alltid väldigt välskrivna inlägg! :)

FREEDOMtravel sa...

Kul bilder! Hoppas du kommer trivas med väskan! Vi ska nog också skaffa någon ny väska inför Sri Lanka-resan tror jag.

Laila MA - Rundt Ekvator sa...

Den så riktig så fin ut. Det blir spennende å høre hvordan den fungerer :)

Lena i Wales sa...

Ser både snygg och praktisk ut. Trots att det finns hur många resväskor som helst är det alltid svårt att ersätta den gamla som man älskade.
Ha det bra!

Marianne sa...

Den ser snygg och praktisk ut!
Tack för påhälsningen hos mej.

OnTrip.dk sa...

Fint taske, den ser praktisk ud. Jeg rejser altid men en sådan taske som denne. Den er super praktisk og rigtig god til roadtrips.

/Annette

Ann-Louise Paulsson sa...

Jag älskar resväskor och den här var riktigt snygg!

World by Tina sa...

Min värsta resväskehistoria är när jag - packad och klar rullar in på stationen i Göteborg - för ett ganska snabbt byte upp till stockholm och sen vidare till Afrika på en drygt två månader lång resa. Vad händer på väg till tåget redan i Uddevalla går hjul-jäveln av. PANIK. Som tur var så visste jag att det fanns en väskaffär på Göteborgsstation, springer dit, typ skriker, billigaste väskan snabbt! (Hade typ 8 minuter på mig) damen i kassan plockar fram en väska och hjälper mig att packa på rekordtid, jag var så glad för den hjälpen! Svettig och en 1000-lapp mindre till afrikaäventyr var jag på väg - med sprillans ny väska! Och den håller fortfarande, 3 år senare. // worldbytina.se

Amanda (Swedish Passport) sa...

Åh så härligt! Älskar resväskor och har 6 stycken hemma i olika storlekar som alla har olika funktioner och syften, haha! ;)