Swiss-Belhotel Segara - prisväd lyx i Nusa Dua

Nusa Dua är ett exklusivare område på Bali där varje sandkorn som grässtrå ligger på sin perfekta plats, och majoriteten hotell är stora, dyra och lyxiga. Men 4-stjärniga resorten SWISS-BELHOTEL SEGARA tillhör kategorin "prisvärd lyx", och här har vi nu bott i en vecka. Ett fint hotell som ligger en liten bit länge bort från Nusa Duas kärna, men fortfarande endast 5 minuter med bil från Geger Beach som är otroligt vacker. Och på gångavstånd ligger Sawangan Beach som är en liten paradisstrand. Vi har såklart tuffat runt på motorcykel som alltid, men från resorten gick en shuttle bus en gång i timmen till både Geger och shoppingcentret Bali Collection.


Vi har huserat i ett "Laguna Pool Access Room" och jag måste säga att det varit fantastisk att kunna kliva rakt ut i poolen från altanen. Lyx! Själva poolområdet är enormt, verkligen det bästa med hela hotellet. Det finns inte bara en pool utan två stora pool-laguner, en på vardera sida av byggnaden, samt ett högt vattenfall stoltserar i ena änden. Allt inramat av grönska och vackra planteringar.

En god och varierad frukostbuffé serverades varje morgon vid Café Laguna. Där vi redan första dagen fick sällskap av en hel flock apor som nyfiket kilade förbi, och förmodligen också velat ta plats i restaurangen. Väldigt gulligt tycker jag som gillar apor, men förstå samtidigt varför det satts upp skyltar "do not feed the monkeys". Trots att frukostbuffén var till belåtenhet så kunde vi ändå inte låta bli att en morgon testa frukost på rummet... så kallad "floating breakfast". Vilken till och med levererades via vattnet! En flytande bricka uppdukad med två stycken American breakfast och kaffe, te och juice. Så fint!
Swiss-Belhotel Segara - Jl. Pura Segara - Nusa Dua - Bali

4 kommentarer :

Marias Memoarer sa...

Så underbart lyxigt det ser ut <3 Och att det är prisvärt får det ju att locka ännu mer ;)

TravelAnna sa...

Wow, det ser ju helt overkligt vackert ut! Rena paradiset. Fortsätt att njuta. Kram

Lena i Wales sa...

Ser så fantastiskt ut!
Gillar att poolen går direkt till terrassen.

Emma, Sol som sol? sa...

Missat det här inlägget! Bilden på apan är suverän, den är så himla pissed off på den där skylten!