Haunted Valley Waterfall Expedition

Roligt, fartfyllt, galet och vansinnigt jävla kul! Det är bara en bråkdels ord som beskriver upplevelsen av vår HAUNTED VALLEY WATERFALL EXPEDITION. Vi har under en hel dag ägnat oss åt offroadkörning uppe bland molnen vid Munduk's berg, och rört oss mellan 1100-340 m öh. Fordonen, Finn Komodo, är så sjukt coola i sig och man tar sig fram typ överallt. Underlaget vi skumpat runt på har skiftat från stora stenbumlingar till gräs, skog och lera. Och hjälmen kom till användning ett par gånger då den smakat på fordonets hårda ramar. Men det adrenalinpumpande påslaget har också blandats med magiska vyer och en vacker närhet till det lokala livet, då vi passerat vinkande glada bybor och hårt arbetande bönder. Totalen är en sjukt cool upplevelse och Balis i särklass coolaste offroadkörning. Det har varit äventyr, adrenalin och glada leenden från första till sista motorljud. Extra charmigt var också att guidernas terrängfordon la av efter någon timme och de fick då åka på taket / ramen på våra bilar. Och innan dagen var slut hade Kristofer fått en punktering, Björn fått kedjan att hoppa av tre gånger och jag stått för dagens största gyttjebad. Men en mekaniker fanns ett telefonsamtal bort och däckbyte mm. gjorde att det inte fanns några hinder och vi hade världens grymmaste dag!


Längs vägen passerade vi flertalet avokadoträd och plockade (eller möjligtvis pallade) några med oss. Vilket blev pricken över i´t på de goda smörgåsarna vi fick som matsäck vid en snabb paus. Efter flera timmars körning avslutades turen med en jäkligt rolig bankörning. Och slutligen fanns inte en enda torr eller ren fläck på kroppen, förutom huvudtoppen som skyddats under hjälmen. Så när vi till fots sedan trekkat till ett vattenfallet som vi fick helt för oss själva blev det bad med kläderna på och en snabbtvätt av dem. Och Björn kalsonger såg i färgen ut som om han av misstag gjort "nr 2" flera gånger om men inte hunnit till en toalett. Ha, ha! Så himla grym dag!

Munduk - Bali - Indonesien

2 kommentarer :

Emma, Sol som sol? sa...

Haha, ni är helt galna! Det måste kännas bra i kroppen dagen efter denna skumpande och krängade dag! Och var är bilden på dig i gjyttjebadet? :D

Christine - 29° sa...

Ha, ha! Ja lite så. ;)
Och vid mitt gyttjebad var kameran nedpackad i tryckt förvar i en vattentät bag. Annars hade den inte varit fungerande efter den här dagen. :)