Instagram - tar över under Vietnam

Nu har vi landat i Vietnam, där vi kommer resa runt med ett minst sagt fullspäckat schema. Så under kommande 2,5 veckor tar bloggen paus och mina två Instagramkonton tar över helt; bloggens Instagram @29grader.se och mitt vanliga @christinericson. Så följ gärna där om ni vill med till Vietnam (bloggen kommer uppdateras med Vietnamresan i efterhand).5 kommentarer :

Emma, Sol som sol? sa...

Om någon skulle kunna få mig att skaffa ett Instagram-konto så är det nog du. :D Ha några trevliga veckor!

FREEDOMtravel sa...

Önskar en fin resa i Vietnam! Jag läser här på bloggen när du är tillbaka! (Vi har iofs ett Instagramkonto i FREEDOMtravels namn, men jag har inget inlogg och har aldrig varit inne på Instagram. Det är Peter som sköter det. Måste dela på "sysslorna" lite ... ;))

Christine - 29° sa...

Ha, ha! Du är rolig du Emma! Tusen tack! :)

Ditte sa...

Har nu sett till att jag även har christineericson på iIstagram.Vill inte missa något. Önskar er en fantastisk resa i Vietnam.

Travelsis sa...

Ser ut som ni har en fantastisk resa och du bjuder på många magiska bilder. Önskar er DN fortsatt fin resa./ Pernilla