Sunrise Hut's - väldigt charmigt boende

Vi har nu checkat ut från detta ljuvliga lilla paradis till boende, SUNRISE HUT'S, näst sista boendet på årets långresa. Hotellet är beläget på ön Nusa Lembongan's kanske högsta punkt och med endast en skumpig jordväg som når hela vägen fram. Avskilt kanske vissa skulle säga, men väldigt mysigt placerat skulle jag påstå. Och med fantastisk utsikt. Varje morgon har dimman legat tät i kanalen som skiljt oss från den mindre grannön Nusa Ceningan, och det har fått solens strålar att välkomna dagarna på ett magiskt sätt. Rummet (hut'sen, heter det så?) har varit mysig, balkongen likaså. Även utomhusbadrumet hade sin charm, även om det var minst sagt sparsamt inrett och saknade all mysig charm som ett utomhusbadrum kan ha. Men det har varit en småsak i sammanhanget, för boendet återvänder vi gärna till igen. Även sällskapet av den stora gecko som huserade i badrummet nattetid och så fint åt upp en å annan mygga åt oss.

Sunrise Hut's - Nusa Lembongan - Bali - Indonesien

6 kommentarer :

Marina sa...

Så ljuvligt underbart! Jag förstår att det finns många härliga inlägg om jag börjar söka mig bakåt till vilka jag kan sitta och drömma mig bort...och precis det tänker jag göra!

Emma, Sol som sol? sa...

Handdukarna, de ser ut som stora stjärnanis! Så vackert med blommorna, de där jag alltid glömmer bort vad de heter, har dem ju för sjutton i trädgården!

Vad rolig geckon ser ut! Var tvungen att förstora, trodde nästan du drev med mig för det ser ut som att den har mosaik på sig. Söt!

Christine - 29° sa...

Frangipani heter den i min värld, men vet att blomman nämns vid ett till namn vilket jag inte kommer på just nu.

Ja de stora geckosarna är så coola för de har verkligen en massa färg (alla jag sett i alla fall). :)

Emma, Sol som sol? sa...

Just ja! Plumeria!

Ditte sa...

Vilket härligt boende! Helt i min smak. Jag har besökt Nusa Lemoborgan ett par dagar och året var 2005. Minns inte var vi bodde men jag minns att det var så lugnt och mysigt och kändes som "shangrila," som ju är ett tillstånd och ingen plats. (Har dock i Kina varit i trakterna av det som kalla just Shangrila)
Stora geckon har jag också haft som sällskap på den thailändska landsbygden, alldeles på gränsen till Kambodja och helt öfrtjust var jag inte.
Förstår att ni gärna återvänder hit. Det skulle jag också vilja göra. Men jag får nog sätta mer fart på mina drömmar.

Lena i Wales sa...

Ser underbart ut!
Gillar hur man vikit och dekorerat handdukarna, gör sådan skilland.
Ha det bra!