Paperboy - min frukostfavorit på Bali

Som liten var min favoritfärg "dosa" (rosa, men det kunde jag inte uttala då) och det är än idag en nyans jag gillar starkt. Men anledningen till att caféet PAPERBOY i Kuta är min absoluta favorit bland alla frukostställen på Bali har faktiskt ingenting med den rosa färgen att göra. Även om man nog skulle kunna tro det. Nä, här serverar dom en "Summer Avocado" (bilden längst ned) som i kombination med extra bacon är den godaste avocado smash jag någonsin ätit. Bara tanken på fetaosten i sig får det att vattnats i munnen på mig, för den är så enormt god! Deras juicer och smoothie bowls är fina dom också och personalen är fantastisk. Sådär supertrevliga och glada att gästerna inte kan bli annat än på bra humör. Och att caféet är smakfullt och charmigt inrett i en mysig mix av grått, grönt och rosa ger ett extra stort plus.

Jl. Benesari No.2 - Kuta - Bali - Indonesien

2 kommentarer :

Ditte sa...

Här skulle jag också gärna äta min frukost. Kan inte hjälpa att jag blir avis när jag ser bilderna. Och kommer jag tillbaka hit så är ett besök här givet.
Kanske är det så att ni i framtiden kommer att ordna/organisera lite olika turer på Bali med olika inriktningar. Tänk om....Och tänka kan man.

Emma, Sol som sol? sa...

Det var verkligen ett rosaskimrande inlägg!

Har inte ätit frukost än så jag blir ju hungrig när jag ser allt det där goda!. Men vad jag verkligen gillar är alla de fina skyltarna på väggen! Svårt att se men är det "riktiga" griffelskyltar (eller vad man nu använder nuförtiden) eller är det tavlor? Så himla fina!