Klassisk bananpannkaka till frukost

Efter turen vid Bromo åt vi klassisk bananpannkaka till frukost, en sådan där typisk tjock pannkaka toppad med choklad. Den serverades utomhus vid en enkel warung (lokal restaurang) i byn Cemoro Lawang där vi bodde första natten. Byn kallas också "Bromo Village" för sin nära placering till vulkanen med samma namn. Och jag har nog aldrig sett så många bilar av samma sort på ett och samma ställe. Det kändes som om exakt alla i byn hade en jeep.
Vår fantastiska guide, Pak Wierio, som var med under både King-Kong viewpoint och Bromo.


Indotravelteam - Kingkong Hill - östra Java - Indonesien

4 kommentarer :

Emma, Sol som sol? sa...

Mmmmm pannkakor1 Länge sedan jag gjorde amerikanska modellen. Bilden intill pannkakorna, vad i hela friden är det? Ser ut som ... blomkål?

Det kändes som att bilderna du visar här var lite annorlunda mot vad du brukar visa. Det känns nästan som att det är i Sydamerika (säger jag som aldrig varit där).

Jag tjatar på alla bloggar jag kommer i kontakt med just nu men kolla gärna in på gårdagens inlägg! https://solsomsol.blogspot.com/2019/06/mina-bokmarken-nr-6-handarbetat-med.html
Alla har en chans att vinna i min lilla tävling!

Annika sa...

Fantastiska bilder - man blir galet sugen på att åka dit!

Lena i Wales sa...

Ser alltför gott ut!
Vackra bilder!

Ditte sa...

Vilken upplevelse! Vilka bilder! Känns som om detta är från en saga. Hade gett mycket för att vara med här. Helt klart en upplevelse långt utanför det vanliga.
Tack för detta!