The pub with cold beer

Ibland är det just sådan här unika ställen, som THE PUB WITH COLD BEER, som man bara inte kan låta bli att åka till när en simpel skylt säger så. Och en enkel och geggig jordväg har vi ju heller aldrig sett som ett hinder, inte ens om den råkar leda till typ ingenmansland. För mitt ute i ingenstans hittade vi denna enkla pub/restaurang. Där grillade grodlår och kall öl var deras specialitet. Lyckligtvis hade de inte startat grillen, så grodorna uteblev. Men ölen var kall och utsikten magnifik. Vi fick också veta att en gång i tiden låg puben så speciellt till att gästerna var tvungna att simma över floden för att nå fram. Så med det sagt... -stället ligger inte alls svåråtkomligt till idag!(ca 1 mil öster om) Phong Nha - Vietnam

5 kommentarer :

Emma, Sol som sol? sa...

Ni kan verkligen se avslappade ut! Underbart! Och attans vilken tur att grillen inte var igång än. Grodlår är inget jag känner att jag behöver prova på att äta.

(Du som läser böcker, du borde gå in och kolla på min Skyltsöndag, förresten!)

Lena i Wales sa...

Ser härligt ut! Även om jag inte dricker öl.
Har inte ätit grodlår på länge, så det skulle jag gärna ätit igen.
Ha det bra!

travelsis.se sa...

Gillar varken grodlår eller öl, men utsikter det gillar jag, så jag hade gärna hängt där ett tag!/P

Biggeros sa...

Man gör allt i djungelns lag för att komma till en pub och njuta av en kall öl.
Vilken natur och bilder!!

Ditte sa...

Så roligt att via er få komma tillbaka till Vietnam. Dessa miljöer från landsbygden gillas högt. Härliga bilder!