Grand Mirage Resort - femstjärnigt i Nusa Dua

Under tre nätter varje år, då vi firar bröllopsdag, bor vi alltid på ett dyrare och finare ställe. I år blev det femstjärniga GRAND MIRAGE RESORT & THALASSO i Nusa Dua. Beläget som typ det sista stora hotellet mot Benoa-hamnen. Ett verkligen enormt hotell som tillhandahöll 8 restauranger, 2 barer, 3 utomhuspooler, 1 privat strand och 1 spa. Även frukostbuffén var enorm, och inte bara stor till ytan utan också till utbud. Första morgonen sprang vi omkring som yra höns, då vi även trodde att vi hade ynka 30 min på oss till stängning... vilket sen visade sig vara 1,5 timme. Hur som helst så hade en frukostkarta inte suttit fel så man sluppit viss förvirring. Men till dag två var vi mer orienterade och hade också lagt upp en frukostplan för hur saker skulle hämtas. (Snacka om stora problem man kan ha på semestern. Ha, ha!)

Hotellet var fint och tjusigt på alla sätt och vis, men jag tycker man hade kunnat få sängen så där vackert bäddad varje dag och inte bara vid ankomst. Och helhetskänslan osade en stor dos all inclusive, vilket gör att jag inte kan ge hotellet högsta betyg. Men det erbjöds mängder av olika aktiviteter dagtid och det var underhållning på den stora scenen varje kväll. På hotellets egen strand stod solstolar prydligt ordnade och man kunde hyra sig en egen gazebo mot en extra avgift. Vi hängde mest i poolerna under våra dagar och på de stora orangea flytsäckarna i bästa "lathetsanda". Och att deras endless pool hade 18 års åldersgräns ger jag stort plus.


Grand Mirage Resort - Jl. Pratama No.74 - Nusa Dua - Bali - Indonesien

3 kommentarer :

Lena i Wales sa...

Wow, vad underbart!

Desirée travels sa...

Det ser helt fantastisk ut! =) Så deilig! Bali er på ønskelisten! Gratulerer så mye bryllupsdagen.

Anonym sa...

Härligt, härligt verkligen och visst skulle man vilja uppleva det en gång i sitt liv ett par dygn, men sedan skulle nog jag vara nöjd 👍😃
Men annars så gillar jag nog ”liiite” enklare hotell tror jag 😎☀️🥂🍻/Anette