Instagram - tar över under Hawaii

Vid lunch i måndags landade vi efter mycke ovisshet slutligen på ön Oahu, Hawaii, där vi besöker min lillebror med familj. Så under kommande 2 veckor tar bloggen paus och bara mina två Instagramkonton rullar istället; bloggens @29grader.se och mitt vanliga @christinericson. Så följ gärna där om ni vill med! (Bloggen kommer uppdateras med Hawaii i efterhand).5 kommentarer :

Lena i Wales sa...

Ha det så trevligt!

Emma, Sol som sol? sa...

Så härligt att ni kom fram!

Ditte sa...

Så fint att ni är på plats- Och är med via Instagram. Oahu och andra öar har jag besökt några gångerm men det var länge sen. Så jag gläder mig att få göra ett nytt besök nu med er.
Önskar er fina dagar här.

Stinaz Resor sa...

Ha en mysig tid med din brors familj <3
Nu följer jag dig i bägge dina instaflöden <3
Kram Stina

Åsa Larsson sa...

hej hopp jag kollar din blogg och följer er. Ha de så gott i värmen.