New Pondok Sara Villas i Seminyak

Nu har vi checkat ut från NEW PONDOK SARA VILLAS i Seminyak där vi bott i två veckor. Ett mycket charmigt hotell där man bor i egen villa med privat pool, och till ett väldigt överkomligt pris. Vi har bott i deras minsta villa (på 100) för 311kr per natt för två, inklusive frukost. Stället ser dock betydligt mycket bättre ut på bild än i verkligheten. Men man får å andra sidan vad man betalar för. Och trots att duschen sprutade åt alla håll och kanter (annat än nedåt), färg flagnat från flertalet väggar och AC'n lät som en brummande skördetröska så har vi ändå trivts bra.

Det har varit lyxigt med privat pool och dessutom fanns en stor gemensam pool. Och området låg med gångavstånd till stranden, populära Dubble Six Beach. Själva sovrummet var fräscht och både sängläder och handdukar helt nyinköpta. Kök / vardagsrum och badrum däremot som var öppna utrymmen, vilket var jättemysigt, var rätt slitna pga fukt. I de öppna rummen bodde även en alldeles för sällskaplig groda. Den dök upp i princip överallt, men framförallt i duschen. Så där skrämde den slag på mig några gånger. Då jag gått in i duschen, kontrollerat alla vrår och försäkrat mig om att ingen groda fanns i sikte... -fram till jag sen skulle sträcka mig efter tvålen. Då satt den där en hylla upp helt plötsligt! Ha, ha! Jag har ingenting emot grodor egentligen, men gillar inte överraskningsmomentet. Hur som helst så har vi trots den sällskapliga grodan trivts bra, och vi firade även Nyepi Day här då det var perfekt med egen pool en dag man inte får lämna boendet. 

Stället hade totalt 25 stycken villor i olika storlekar, men i dagens lidande coronatider var bara en handfull villor öppna för uthyrning. Restaurangen / baren var inte öppen och trädgården började dom ordna med nu dagarna innan vi flyttade. Så innan det här stället blomstrar likt vanligt är det väldigt mycket jobb för dom med renovering. 

New Pondok Sara Villas - Gang Raja - Seminyak - Bali - Indonesien

0 kommentarer :