Armband i överflöd

Nu senast stannade vi till vid en utsiktsplats på Nusa Lembongan för att jag skulle ta en bild av hamnen, som är så otroligt fin och där man ser Bali och dess största vulkan i bakgrunden. Under de sekunderna hann en hel barnaskara omringa Björn för att sälja honom armband. Och det slutade med att han köpte ett armband av varje unge. Ha, ha! Gulligt såklart och de behöver pengarna. Men det är inte det första armbandet vi köpt på den här resan, så när vi kommer hem sen kommer vi ha armband i överflöd. 

Nusa Lembongan - Bali - Indonesien

2 kommentarer :

Lisa sa...

Vilka härliga bilder!
Från vilket utsiktsplats är bilden mot vulkanen tagen?
Jag och min man åker till Bali om 2 veckor och har fått många tips genom er blogg, TACK!
Kanske kan jag passa på att fråga, de här små motorfordonen med flak som vi sett att man kan använda för att ta sig till sitt hotell på ön, hur mycket skulle ni säga är ett rimligt pris för dessa?

Christine sa...

Tusen tack Lisa, och så kul att ni ska till Bali! :)
Bilden är tagen på vägen som går upp från hamnen (finns typ bara en väg så platsen är svår att missa på den lilla ön). Men kollar du på Google Maps så är utsiktsplatsen utmärkt som "Panorama point".

De små special-lastbilarna som man kan åka runt med vet jag tyvärr inte vad de kostar. Vi har bara åkt med dom till och från hotell när vi kommit med båt till hamnen, och då har transporten ingått i båtbiljetten.