Silver jewelry making

Tänka, rita, klippa, böja, fila, slipa, böja, forma, fila, värma, slipa ännu mer. Värma igen och igen, finslipa och putsa igen och igen. Att bemästra silverhantverkets konst var inte det lättaste, men väldigt kul att ta del av och något jag gärna skulle göra igen. Tillsammans med vännen Fani testade jag en 3 timmars workshop i silversmide vid WS ART STUDIO i Ubud. Idylliskt beläget mitt bland risfälten och där två silverexperter gick igenom yrkets grundläggande konst. Och att testa var riktigt kul! Det gav visserligen ett å annat mindre jack (skärsår) i mina fingrar och jag slipade och putsade som aldrig förr. Men det resulterade också i en ring och ett par örhängen. 
WS Art Studio - Ubud - Bali - Indonesien

1 kommentarer :

Anonym sa...

Det förstår jag att det var intressant och roligt att få en inblick i 👌 Skulle själv gärna prova på/Anette